Wednesday, October 8, 2008

BinNawawi Gathering 2008

Ucapan Super Senior...Pak Ndak Jab

Unit IT yang Keletihan

Antara yang hadir...

Sesi kumpul tandatangan.... Kata Ayah Cu "1 sign = RM1"

Makan Time...

Makan Time...

Keluarga Besar BinNawawi...

Mak Ndak Hannah Jadi Selebriti...

Komitmen yang tinggi daripada Pakcik Amir walaupun agak uzur... didoakan semoga Pakcik Amir sihat sejahtera

Sesi taaruf... "..anak saya kerja kat microsoft...bakal doktor pakar...dan juga seorang pendidik..." Hmmm... Mak Ndak Hannah sungguh sporting pada hari tersebut...

Kanak-kanak dengan belon masing-masing...

Keluarga yan menang anugerah "pakaian sedondon"

Keluarga yang menang anugerah "Paling awal sampai"

BinNawawi Gathering 2008 diadakan di Dewan Kg Jambu Taiping pada Sabtu, 4 Oktober 2008 bersamaan dengan hari raya aidilfitri keempat.

14 comments:

H3 said...

salam,
macam x dapat bukak je pasal gathering ni?

Amirieza said...

Nape kurang ceria ajer blog nih...buat ler menarik ckit....boh color2 ckit ker...letak gambo yg comei2..baru ader ummphhh...heheeheeh

H3 said...

halooo....
Ina dah x sabar nak tengok isi kat blog ni...!!
emm..nak menokok tambah rasanye macam x boleh...err boleh ke?

Amirieza said...

uikssss....dr nih dah tukar career ker....Maner bole kak ina...lain ler ader password nyer...baru boley edit...

H3 said...

tu lah..gara2 x sabar nak tengok content blog ni punya pasal ler..he..he..sabar2..

Amirieza said...

aah...teringin nak tgk gambar lame2 keluarga kiter...saper yg manage blog nih yer?

intan salwani said...

Ok..ok... ari ni kak intan akan upload beberapa entry

Amirieza said...

ehhehehehe...kan manager dah mara....

intan salwani said...

haa.. dah upload... tahun lepas punya... tahun ni... coming soon..

intan salwani said...

Sesape yang teringin nak menokok tambah entry, boleh dapatkan password daripada kak intan atau abang E

Amirieza said...

alaaa..gambar ija xde pon!!!sampai ati...iskh..iskh...:(

intan salwani said...

Ada... yang tengah ambil makanan tu...

Amirieza said...

gambar sipi-sipi ajer?!!!!!..ehheheh byk songeh plak kan!!!

H3 said...

haah jangan banyak songeh da...taulah family kita punya gambar banyak kali keluar..ahaks...
jgn jealous nooo...

syabas manager..atas usaha2 murni..teruskan komitmen selagi mampu